Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

AGROTURIZAM ZADAR

Agroturizam Zadar


OTVORENI POZIV

Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i EU fondove Zadarske županije poziva sve zainteresirane OPG-ove, proizvođače lokalnih proizvoda Zadarske županije (vinare, uljare, sirare…) koji imaju prostore za degustaciju odnosno kušaonice, turističke agencije i vodiče na sudjelovanje na platformi Agroturizam Zadar, www.agroturizam-zadar.hr.

Platforma Agroturizam Zadar je:

  • besplatna, dinamična i kontinuirano ažurirana platforma koja nudi vama i vašim proizvodima zajedničku promociju i nastup na tržištu
  • web stranica koja daje informacije turistima i lokalnom stanovništvu o mogućnostima posjete različitim agroturističkim imanjima u Zadarskoj županiji i konzumacije njihovih proizvoda.
  • web stranica koja pruža mogućnost oglašavanja i rezervacije degustacija, obilazaka i različitih tura na imanjima koji nude autentične proizvode poljoprivrednika Zadarske županije.
  • web stranica koja se kontinuirano promovira na društvenim mrežama kroz objave slika, priča, videa...

Sve odgovore na pitanja vezana uz ovaj Poziv mogu se dobiti u Upravnom odjelu za poljoprivredu, ribarstvo i EU fondove putem elektronske pošte: poljoprivreda@zadarska-zupanija.hr ili na tel. 023/350-340.

 

 

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA