Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Održana skupština Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja Zadarske županije

Posted On Četvrtak, 06 lipnja 2019 09:34

U Zadru je održana 13. Izvještajna skupština Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja Domovinskog rata Zadarske županije. Predsjednica Udruge Tonka Bajlo izvijestila je članove o aktivnostima udruge u posljednjih godinu dana i naglasila da su sve predviđene zadatke uspješno odradili.  

„Bili smo vrlo aktivni. Sudjelovali smo u svim manifestacijama obilježavanja državnih praznika te obljetnica iz Domovinskog rata. Imali smo kvalitetnu suradnju sa srodnim udrugama iz Hrvatske te Bosne i Hercegovine“,  kazala je Bajlo te dodala kako je iz godine u godinu sve više starijih i bolesnih članova udruge koje redovito posjećuju i pomažu im u okviru svojih mogućnosti.

Nazočne je pozdravila i zamjenica gradonačelnika Zadra Jagoda Surać koja je obećala da će grad i dalje podržavati sve aktivnosti Udruge, a župan Zadarske županije Božidar Longin pohvalio je djelovanje Udruge na očuvanju uspomena  na Domovinski rat.

„Zadarska županija prepoznaje vaš rad i već godinama pomažemo u vašim aktivnostima. Želim vam puno uspjeha u nastavku djelovanja i osmišljavanju novih aktivnosti. Utješiti vas ne možemo, no možemo i moramo, još jednom vam uputiti svoju duboku i iskrenu zahvalu, a vašoj djeci, junacima i junakinjama Domovinskog rata, poželjeti da počivaju u miru“, poručio je Longin. 

Pročitano 1065 puta

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA