Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

U Domu županije prijam za učenike nagrađene na državnim smotrama

Posted On Subota, 08 lipnja 2019 00:31

Župan Božidar Longin primio je danas u Domu Zadarske županije učenike osnovnih, srednjih i glazbenih škola koji su na državnim natjecanjima i međunarodnim smotrama osvojili jedno od prva tri mjesta.

Među nagrađenim učenicima su i učenici iz pet zadarskih strukovnih škola koji su ove godine pobijedili  na prvom državnom natjecanju učenika srednjih strukovnih škola WorldSkills Croatia 2019.

„Mi smo u Županiji ponosni na vaše uspjehe, a ovim primanjem i skromnim darovima želimo vam pokazati koliko poštujemo vaš trud i marljivost. Ono što u vašem primjeru veseli jest činjenica da ste shvatili važnost ulaganja u znanje. To je ono što vam nitko nikada neće moći oduzeti, a što će vam u životu biti temelj za uspjeh. Vi ste oni koji ste pronašli ravnotežu između učenja i odmora, između uživanja u svakodnevici i ulaganja u budućnost“, poručio je župan Longin koji je posebne pohvale uputio i svim mentorima.

„Čestitka na uspjehu ovih mladih ljudi, upućena je i vama koji ste pronašli i motivaciju i vrijeme za dodatni rad s njima. Prepoznali ste njihove sposobnosti i potaknuli ih da te sposobnosti razvijaju, da usvajaju nova znanja i rade na sebi“, dodao je Longin.

Ove godine prvi je puta priređen poseban prijam za Glazbenu školu Blagoje Bersa i Osnovnu glazbenu školu sv. Benedikta čiji su učenici tijekom protekle školske godine osvojili velik broj renomiranih priznanja.

Pročitano 1227 puta

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA