Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Poliklinici će biti uručene fotografije “Volim svoju županiju”

Posted On Utorak, 11 lipnja 2019 12:02

U petak 14. lipnja 2019. godine u prostorijama Poliklinike Opće bolnice Zadar, Bože Peričića 5, s početkom u 9.30 sati održat će se primopredaja fotografija “Volim svoju županiju”.

Naime, posljednje  tri godine građani Zadarske županije najaktivnije sudjeluju u foto natječaju „Volim svoju županiju“ u organizaciji Hrvatske zajednice županija. S ciljem povezivanja svih dijelova Lijepe Naše i poticanja sugrađana na razmišljanje o posebnostima različitih kutaka Republike Hrvatske, najbolje fotografije iz svih županija svake godine čine postav putujuće izložbe koja je do sada obišla preko 1000 kilometara - od Osijeka sve do Dubrovnika.

Postav izložbe „Volim svoju županiju“ 2018. s ukupno 22 fotografije (20 županija i grad Zagreb te pobjednička fotografija prema glasovima na Facebooku) Hrvatska zajednica županija donirat će Poliklinici Opće bolnice Zadar. Želja nam je da pacijentima i njihovim posjetiteljima vrijeme u bolnici ostane u što ljepšem sjećanju.

Fotografije će ravnatelju Željku Čulini uručiti predsjednik Hrvatske zajednice županija i župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk te župan Zadarske županije Božidar Longin.

Djela čak dvaju autora iz postava „Volim svoju županiju“ 2018. dolaze iz Zadarske županije – stručni žiri proglasio je fotografiju Danijele Pedišić najboljom u Zadarskoj županiji, a Ivan Knezović osvojio je prvo mjestu prema broju glasova prikupljenim putem Facebooka.

Pročitano 1377 puta

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA