Image
Image

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Javna rasprava o projektu Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Zadra

Javna rasprava o projektu Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Zadra

Zadarska županija je nositelj projekta Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Zadra, koji obuhvaća područja slijedećih jedinica lokalne samouprave: Grad Zadar, Općina Bibinje, Općina Kali, Općina Kukljica, Općina Pašman, Općina Poličnik, Općina Preko, Općina Sali, Općina Sukošan, Općina Tkon i Općina Zemunik Donji. Projekt se provodi u okviru Okvirnog nacionalnog programa za razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa u područjima u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja (ONP), sukladno kojem će se prijaviti na natječaj za sufinanciranje od strane fondova Europske unije. Projektom se planira izgradnja otvorene pristupne mreže elektroničkih komunikacija sljedeće generacije (NGA).

Sukladno strukturnim pravilima ONP-a, nositelj projekta dana 10.4.2017. pokreće javnu raspravu o projektu Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Zadra.

Svi podaci i očitovanja operatora i drugih zainteresiranih strana primati će se zaključno do 10.5.2017. putem elektroničke pošte, na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Dokumenti vezani uz javnu raspravu dostupni su na slijedećim poveznicama:

  1. Obavijest o pokretanju javne rasprave o projektu Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Zadra
  2. Nacrt PRŠI
  3. Prilog 3 nacrta PRŠI
  4. Obrazac za sudjelovanje u javnoj raspravi
  5. Izvješće o provedenom postupku javne rasprave

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA