Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image
Image

Središnji državni ured za demografiju i mlade pokrenuo je portal za mlade Mladihr.hr

Posted On Četvrtak, 29 srpnja 2021 09:20

Portal za mlade – Mladihr.hr - je platforma koju je pokrenuo Središnji državni ured za demografiju i mlade Republike Hrvatske čiji je cilj informirati mlade o mogućnostima i inicijativama na europskoj i nacionalnoj razini, ali i o brojnim drugim temama i zanimljivostima.

Svojim osnutkom Središnji državni ured za demografiju i mlade otvorio je vrata mladima te je kao odgovor na njihove potrebe i želje stvoren ovaj portal koji služi kao platforma za dijeljenje sadržaja i informacija od zajedničkog interesa populacije od 15 do 30 godina. To je mjesto okupljanja gdje svaka mlada osoba može izraziti svoje mišljenje, stav ili ideju.

Na portalu možete pronaći sadržaj povezan s europskim i nacionalnim politikama za mlade, programima, inicijativama i strategijama za mlade te mogućnostima odlaska u inozemstvo. Ovaj sadržaj uključuje informacije o pojedinim temama, novostima, iskustvima i pričama mladih.

Također, na portalu možete pronaći sadržaje iz područja obrazovanja, psihologije, uključenosti mladih u lokalnoj zajednici, kulture i društvenog života mladih, poduzetništvu mladih i slično.

Ideja je osim institucionalnog karaktera, portal maksimalno približiti mladima te kroz blogove, razgovore sa stručnjacima i suradnicima, istraživanja, iskustva i savjete mladih odgovoriti na mnoga pitanja i moguće dileme.

Kako bismo pojednostavili dvosmjernu komunikaciju, ovim putem pozivamo sve mlade da nam se obrate sa svojim idejama i postanu dio rubrike „Zapali iskru“ te svojim člancima, fotografijama i videima doprinesu uređivačkoj politici pomoću koje će se prikazati stavovi i čuti glas mladih.

Obrati nam se na mail portalzamlade@demografijaimladi.hr ili nas zaprati na Facebook i Instagram profilu.

Pročitano 764 puta

Zadnje objave

travnja 16, 2024

Objavljen JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za dodjelu sredstava potpora iz područja poljoprivrede i ruralnog razvoja za 2024. godinu

Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i EU fondove Zadarske županije objavio je Javni…
ožujka 29, 2024

Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i EU fondove organizirao je Završnu konferenciju projekta SAFE

Dana 20. ožujka 2024. godine održana je online završna konferencija projekta SAFE u…
ožujka 18, 2024

Pozivnica za ONLINE FINAL EVENT u sklopu projekta SAFE

U srijedu, 20. ožujka 2024. godine u 11 sati Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i…
ožujka 18, 2024

Na jednom mjestu predstavljeni projekti županijskih škola

Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i šport Zadarske županije, u suradnju s…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA