Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Posted On Petak, 02 prosinca 2022 13:54

Pod motom  " Zajedno smo jači" Udruga tjelesnih invalida Zadarske županije obilježila je Međunarodni dan osoba s invaliditetom.

„Udruga okuplja 750 članova, a svima nam je nedostajalo malo druženja koje je dvije godine bilo prekinuto zbog korone“, istaknuo je predsjednik udruge Željko Županović i posebno zahvalio Zadarskoj županiji na kontinuiranoj pomoći.

 Okupljanju  je nazočio je i  župan Božidar Longin u čijoj su pratnji bili pročelnici Josip Vidov i Marko Kolega, a nazočna je bila i državna tajnica Marija Pletikosa. Župan je ovom prilikom k naglasio da  županija zapošljava osobe s invaliditetom te da je riječ o izuzetno  vrijednim ljudima.

„Danas bi ja na ovaj način apelirao i drugim ustanovama i institucijama, pa i privatnim tvrtkama da zaposle invalide , da se oni asimiliraju u društvo jer kad se čovjek osjeća da je manje vrijedan to je jedan najgori osjećaj koji može biti. ”- istaknuo je župan.

Udruga tjelesnih invalida Zadarske županije na poseban je način zahvalila dugogodišnjoj djelatnici Zadarske županije Dubravki Dragaš koja je do odlaska u mirovinu uz ostalo radila i s udrugama te svojim predanim  radom i angažmanom uvelike pomagala rad ove udruge koja okuplja socijalno osjetljivu populaciju.

Pročitano 286 puta

Zadnje objave

siječnja 30, 2023

PROMO VIDEO PROJEKTA CUHaCHA

siječnja 23, 2023

Objava rezultata istraživanja: „Profil, ponašanje i zadovoljstvo turista, korisnika niskotarifnih zračnih prijevoznika u Zadarskoj županiji u 2022. godini“

Dana 20. siječnja 2023. godine u 10,00 sati u Velikoj vijećnici Zadarske županije…
siječnja 02, 2023

Župan Longin i načelnik Dražina posjetili graničnu policiju

Župan Božidar Longin i zamjenik Šime Vicković Vice posjetili su Postaju granične policije…
siječnja 01, 2023

Županov novogodišnji posjet rodilištu - djevojčica prva beba rođena u 2023. godini 

Župan Božidar Longin sa suradnicima tradicionalno je prvoga dana nove godine posjetio…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA