Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Objavljen javni poziv: 100 tisuća eura za potpore događanjima u turizmu

Posted On Četvrtak, 01 veljače 2024 10:17

Raspisan je javni poziv za dodjelu potpora događanjima u turizmu na području Zadarske županije za 2024. godinu. Sredstva su osigurana u proračunu Zadarske županije u ukupnom iznosu od 100 tisuća eura.

Na javni poziv mogu se prijaviti kulturna, zabavna, sportska te eno-gastronomska, povijesna, tradicijska i ostala događanja, a korisnici potpore kao organizatori događanja mogu biti pravne i fizičke osobe i to turističke zajednice, trgovačka društva, obrti, zadruge/udruge, sportski savezi, javne ustanove i ustanove u kulturi (osim onih kojima je osnivač Zadarska županija) i umjetničke organizacije na području Zadarske županije.

Cilj Zadarske županije je stalno unaprjeđenje i jačanje turističke ponude posebice u pred i posezoni, ali i na turistički manje razvijenim područjima.Predmet javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava za događanja u turizmu na području Zadarske županije u 2024. godini, a koja predstavljaju snažan motiv dolaska turista na destinaciju te stvaraju dodatnu ponudu u turizmu, poglavito u pred i posezoni“, istaknuo je županijski pročelnik za gospodarstvo i turizam Ante Sjauš. 

Svaki organizator može poslati najviše tri prijave za sufinanciranje određenih događanja, a Županija može odobriti potporu do 50 posto opravdanih/prihvatljivih ukupnih troškova realizacije pojedinog događanja.

Rok za podnošenje prijava je 1. ožujka 2024. godine. Javni poziv dostupan je na mrežnoj stranici Zadarske županije, a prijava za dodjelu potpora podnosi se isključivo u elektronskom obliku.

Pročitano 791 puta

Zadnje objave

travnja 16, 2024

Objavljen JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za dodjelu sredstava potpora iz područja poljoprivrede i ruralnog razvoja za 2024. godinu

Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i EU fondove Zadarske županije objavio je Javni…
ožujka 29, 2024

Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i EU fondove organizirao je Završnu konferenciju projekta SAFE

Dana 20. ožujka 2024. godine održana je online završna konferencija projekta SAFE u…
ožujka 18, 2024

Pozivnica za ONLINE FINAL EVENT u sklopu projekta SAFE

U srijedu, 20. ožujka 2024. godine u 11 sati Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i…
ožujka 18, 2024

Na jednom mjestu predstavljeni projekti županijskih škola

Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i šport Zadarske županije, u suradnju s…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA