Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

OŠ Novigrad sudjeluje u provedbi Eksperimentalnog programa Osnovna škola kao cjelodnevna škola

Posted On Utorak, 30 travnja 2024 14:34

OŠ Novigrad sudjeluje u provedbi Eksperimentalnog programa Osnovna škola kao cjelodnevna škola: Uravnotežen, pravedan, učinkovit i održiv sustav odgoja i obrazovanja. Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Zadarska županija i OŠ Novigrad potpisali su 31. srpnja 2023. godine Sporazum o realizaciji infrastrukturne komponente 2.1. i postupcima javne nabave roba i usluga te ustupanju javnih radova u sklopu Projekta „Hrvatska: Ususret održivom, pravednom i učinkovitom obrazovanju” iz Zajma Svjetske banke br. 9303-HR, (KLASA: 404-02/23-01/00079, URBROJ: 533-2-23-0002) koji se odnosi na ulaganja u OŠ Novigrad u sklopu projekta „Osnovna škola kao cjelodnevna škola – Uravnotežen, pravedan, učinkovit i održiv sustav odgoja i obrazovanja“.

Opseg infrastrukturnih ulaganja za OŠ Novigrad utvrđen je sukladno potrebama škole, raspoloživim sredstvima Zajma i raspodjeli sredstava i opsegu infrastrukturnih ulaganja iz Odluke, te za OŠ Novigrad i PŠ Paljuv iznosi 178.500,00 eura; a odnosi se na sljedeće kategorije ulaganja:

  1. povećanje kapaciteta postojeće školske kuhinje i njezino opremanje
  2. povećanje kapaciteta postojeće blagovaonice i njezino opremanje
  3. dodatno uređenje i opremanje prostora škole za cjelodnevni boravak učenika u školi
  4. dodatno opremanje učionica, kabineta i praktikuma
  5. dodatno uređenje i opremanje prostora za profesionalni rad učitelja u školi
  6. dodatno uređenje i prilagođavanje postojećih sanitarnih čvorova
  7. dodatno poboljšanje klimatizacijskih uvjeta u školi.

Objavljeni su Pozivi za iskaz interesa za izvođenje radova i opremanje, te Poziv na dostavu ponuda za usluge stručnog nadzora nad izvođenjem radova i opremanjea OŠ Novigrad i PŠ Paljuv. Kako bi se preliminarno procijenili utjecaji planiranih aktivnosti na okolišne i društvene aspekte, prema uputama i pravilima Svjetske banke, svi izvođači radova, dobavljači opreme i usluge stručnog nadzora imaju obvezu potpisivanja popunjenog OKVIRNOG PLANA UPRAVLJANJA OKOLIŠNIM I DRUŠTVENIM RIZICIMA (ESMP) – kontrolna lista, prilikom potpisivanja Ugovora.

Pročitano 36 puta

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA