Prilagodba pristupačnosti

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

19. prosinca 2023.

Održan Sajam osiguranja poljoprivredne proizvodnje Zadarske županije

Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i EU fondove  Zadarske županije organizirao je Sajam osiguranja poljoprivredne proizvodnje Zadarske županije u Centru za razvoj i edukaciju Poličnik.

Cilj Sajma bio je informirati i potaknuti poljoprivrednike na ugovaranje osiguranja njihove poljoprivredne proizvodnje kako bi se umanjili ekonomski gubici prouzročeni nepovoljnim klimatskim prilikama, a sve u svrhu očuvanja njihovih usjeva. 

Na Sajmu su, uz resornog pročelnika Daniela Segarića sa suradnicama, sudjelovale voditeljica Odjela za prilagodbu klimatskim promjenama Uprave za potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju Ministarstva poljoprivrede Andreja Čakija te viša stručna savjetnica Odjela za prilagodbu klimatskim promjenama Darinom Malekin. U ime Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju nazočio je voditelj Službe za odobrenje isplata Sektora za neinvesticijske mjere ruralnog razvoja Damir Hadžiomerović.

Sajmu su se odazvali i predstavnici osiguravajućih kuća s područja Zadarske županije; Croatia osiguranje i VH Hrvatska osiguranje.

Predstavnici Ministarstva poljoprivrede i Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju predstavili su dokumente vezane za provedbu intervencije 76.01. Osiguranje poljoprivredne proizvodnje iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023. -2027.

Pročitano 16 puta

Cookie

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA
Saznajte više
Image