Prilagodba pristupačnosti

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

10. rujna 2024.

Projekti STREAM i ARGOS u finalu izbora za najbolji županijski EU projekt

Od danas do 17. rujna 2024. traje glasanje za najbolji županijski projekt, a u finale izbora ušla su dva projekta iz Zadarske županije- STREAM I AGROS .

Projekt "ARGOS - ShARed GOvernance of Sustainable fisheries and aquaculture activities as leverage to protect marine resources in the Adriatic Sea" prijavila je Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA u kategoriji Doprinos obrazovanju, znanosti i inovacijama. (Jutarnji list - Projekt Zadarske županije osigurava recirkularnu tehnologiju za uzgoj školjkaša na Jadranu)

Drugi projekt koji je također prijavila Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA u kategoriji Doprinos prekograničnoj suradnji je projekt “STREAM - Strategic Development of Flood Management koji se provodio na području Hrvatske i Italije od travnja 2020. godine do lipnja 2023. godine. (Jutarnji list - Zadarska županija: U projektu STREAM povećala se sigurnost građana pri opasnosti od poplava)

Za projekte možete glasovati na poveznici:

https://novac.jutarnji.hr/novac/najbolji-eu-projekt-2024/glasajte-za-najbolji-zupanijski-eu-projekt-u-hrvatskoj-rekordan-61-projekt-usao-je-ove-godine-u-finale-15500770

Ove godine rekordan 61 projekt ušao je u finale izbora za najbolji županijski EU projekt koji petu godinu zaredom zajednički provode Hanza Media, Hrvatska zajednica županija, portal župan.hr i Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj uz pokroviteljstvo Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

Stručni žiri izabrat će pobjednike u četiri kategorije – Doprinos znanosti i inovacijama, Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici, Doprinos prekograničnoj suradnji i Doprinos poduzetništvu.

Svojeg pobjednika i ove godine mogu odabrati čitatelji glasanjem na portalu jutarnji.hr.

Od njih 61, po 22 projekta su unutar kategorija Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici te Doprinos znanosti i inovacijama, 10 projekata je u kategoriji Doprinos prekograničnoj suradnji i 7 u kategoriji Doprinos poduzetništvu.

Glasanje traje od 10. do 17. rujna 2024., nakon čega će biti proglašeni pobjednici.

Pročitano 70 puta

Cookie

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA
Saznajte više
Image