Prilagodba pristupačnosti

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

17. listopada 2024.

Uz EU fondove do Centra kompetentnosti za strukovne škole u Strukovnoj školi Vice Vlatkovića

U petak, 18. listopada 2024. s početkom u 10 sati u Strukovnoj školi Vice Vlatkovića u Zadru održat će se  "Otvoren dan regionalnog centra kompetentnosti u sektoru strojarstva Strukovne škole Vice Vlatkovića Zadar".

Ovime se Zadarska županija pridružuje događanju pod nazivom „Otvorena vrata EU projekata“ kojim Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije   nastavlja promovirati projekte koji su sufinancirani sredstvima Europske unije.

Tako će Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i Zadarska županija kroz zajedničko događanje predstaviti projekte „Regionalni centar kompetentnosti u sektoru strojarstva“ i „Budi spreman i kompetentan“, Strukovne škole Vice Vlatkovića Zadar kojoj Zadarska županija kao osnivač, a ujedno i partner na projektu pruža sveobuhvatnu podršku.

Cilj održavanja „Otvorenih vrata EU projekata“ je najširoj javnosti predstaviti projekte koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.

Pročitano 20 puta

Cookie

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA
Saznajte više
Image