Image
Image

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Novogodišnja čestitka župana Longina

Posted On Ponedjeljak, 31 prosinca 2018 16:54

Dragi stanovnici Zadarske županije,

za nama je godina za koju slobodno možemo reći da je bila uspješna na brojnim poljima. Od pozitivnih gospodarskih pokazatelja, rasta zaposlenosti, novog rasta turističkih dolazaka pa do konačne realizacije dvaju kapitalnih projekata koje su generacije sanjale – nove Poliklinike Opće bolnice Zadar i zgrade putničkog terminala luke Gaženica. 

Svi se s posebnim ponosom sjećamo veličanstvenog rezultata naših Vatrenih u Rusiji u čijem je povijesnom uspjehu veliki doprinos dala i naša zadarska četvorka predvođena Lukom Modrićem. Savršeno sportsko ljeto upotpunili su i braća Fantela osvajanjem svjetskog zlata u jedrenju.

Naša je županija ostvarila skok od sedam mjesta na ljestvici uspješnosti, a pozitivan trend nastavit će se i u sljedećem razdoblju.

Za 2019. godinu također imamo velik broj planova i pripremljenih projekata. Sve to lakše ćemo realizirati – zajedništvom. Zato nam svima želim pozitivnu novu 2019. godinu.

Širimo zajedno pozitivne misli i pozitivne vibracije. Volite svoju obitelj i čuvajte svoje prijatelje. Učimo svoje najmlađe da budu sretni. Istinska unutarnja sreća ne dolazi od materijalnih stvari jer kad imamo obitelj i drage prijatelje s kojima se možemo smijati, pjevati i raspravljati o bilo čemu - to je prava sreća.

Uz želju da nam nova godina donese novi napredak za našu Domovinu, svima želim puno zdravlja i uspjeha kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Živjeli

Pročitano 282 puta

Zadnje objave

siječnja 15, 2019

Paola Borović i Luka Modrić najbolji sportaši Zadarske županije

Paola Borović i Luka Modrić najbolji su sportaši Zadarske županije u 2018. godini,…
siječnja 15, 2019

Premijer Plenković sa županima o prijedlogu novih statističkih regija

Predsjednik vlade RH Andrej Plenković sastao se u utorak 15. siječnja s predstavnicima…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA