Image
Image

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Sport kao sredstvo uključivanja u društvo

Posted On Utorak, 07 travnja 2020 11:12

Novi projekt na području Grada Benkovca- SuDjeluj

Kako kroz EU fondove i projekte doći u bolju fizičku spremu, ali i povezati se  ljudima  iz svoje sredine pokazuju nam  Društvo sportske rekreacije "Talent", Hrvački klub Zadar i AGRRA - Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije. Važnost fizičke aktivnosti  za održavanje zdravlja nikad nije dovoljno naglašavati. To podjednako vrijedi i za one starije i za najmlađe. Kako bi mladima i onima starijim od 54 godine omogućili besplatno bavljenje sportom  Društvo sportske rekreacije "Talent", Hrvački klub Zadar i AGRRA kreću s novim projektom na području Grada Benkovaca.

Kroz projekt SuDjeluj - poticanje socijalne inkluzije kroz sport omogućiti će se ciljnim skupinama djeci i mladima do 29 godina uključujući djecu i mlade  s teškoćama u razvoju te osobama starijim od 54 sudjelovanje na sportskim aktivnostima uz kupovinu sve potrebne opreme. Kroz projekt će  se također izraditi multimedijalni priručnik za vježbanje, urediti vanjsko igralište i napraviti javna kampanja koja će promovirati sport kao alat socijalne inkluzije.

Projekt je sufinanciran iz EU sredstava i to: Naziv poziva za dostavu projektnih prijedloga:  Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru. Nositelj projekta: Društvo sportske rekreacije "Talent" Partneri: Hrvački klub Zadar, AGRRA - Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije. Vrijednost projekta: 1.499.900,00

Pročitano 423 puta

Zadnje objave

rujna 18, 2020

Obilježen Dan Općine Sukošan

U Sukošanu je prigodnom svečanošću obilježen Dan Općine i Dan obrane Sukošana. Osvrćući…
rujna 18, 2020

Projektom „Adri.SmArtFish“ do prvog umjetnog ribljeg grebena u Hrvatskoj

U dvorani Novi Park hotela Falkensteiner Club Funimation Borik, u četvrtak 17. rujna…
rujna 15, 2020

Sastanak u Vladi: Kreće izrada studijske dokumentacije za vodoopskrbu zadarskih otoka

Dugoočekivana izgradnja vodoopskrbnog sustava za zadarske otoke dolazi u novu fazu.…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA