Image
Image

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Postani promjena koju želiš

Posted On Četvrtak, 09 travnja 2020 11:18

#nauči#primijeni#promijeni

 

Na mladima svijet ostaje. Još jedna potvrda izreke dolazi nam iz Benkovca. Udruga studenta Bukovice i Ravnih kotara je  s AGRRA-om  Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije i Udrugom za djecu, mlade i obitelj "Mali koraci" Benkovac dobila EU sredstva za projekt #nauči#primijeni#promijeni. Provedbom projekta #nauči#primijeni#promijeni kreirati će se mreža organizacija relevantnih dionika različitih sektora s područja Grada Benkovca koja će zajedno stvarati uvjete za razvoj zajednice u kojoj građani i organizacije civilnoga društva u sinergiji s javnim i privatnim sektorom, aktivno, ravnopravno i odgovorno, u skladu s načelima održivog razvoja, dobrog upravljanja, djelovanja za opće dobro te u skladu s međunarodnim standardima zaštite ljudskih prava, sudjeluju u ostvarivanju društva blagostanja i jednakih mogućnosti za sve.

Cilj projekta  #nauči#primijeni#promijeni je  kroz provedbu programa neformalnog obrazovanja, razvojem nove profesionalne figure po načelu cjeloživotnog učenja i primjene ECVET sustava, te uspostavom lokalnog centra podrške za udruge stvoriti infrastrukturu podrške razvoju civilnog društva osnažiti ulogu OCD-a za društveno ekonomski razvoj i stvoriti pozitivno investicijsko okruženje, te povećati zapošljivost 30 osoba s područja Grada Benkovca.

Projekt je financiran iz programa Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru.

Nositelj projekta: Udruga studenta Bukovice i Ravnih kotara, partneri: AGRRA Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije, Udruga za djecu, mlade i obitelj "Mali koraci".

Vrijednost projekta: 1.343.793,50,

Intenzitet potpore. 100%.

Trajanje projekta: 18 mjeseci.

Pročitano 223 puta

Zadnje objave

rujna 18, 2020

Obilježen Dan Općine Sukošan

U Sukošanu je prigodnom svečanošću obilježen Dan Općine i Dan obrane Sukošana. Osvrćući…
rujna 18, 2020

Projektom „Adri.SmArtFish“ do prvog umjetnog ribljeg grebena u Hrvatskoj

U dvorani Novi Park hotela Falkensteiner Club Funimation Borik, u četvrtak 17. rujna…
rujna 15, 2020

Sastanak u Vladi: Kreće izrada studijske dokumentacije za vodoopskrbu zadarskih otoka

Dugoočekivana izgradnja vodoopskrbnog sustava za zadarske otoke dolazi u novu fazu.…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA