Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

E-Dječja kartica “Mudrica”

Posted On Utorak, 13 srpnja 2021 11:29

E-Dječja kartica “Mudrica”, projekt je Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade (SDUDM) koji putem mobilne aplikacije Mudrice kroz sustav popusta i pogodnosti omogućuje povoljniji pristup robama i uslugama i poboljšanje obiteljskog standarda

E-Dječja kartica je pronatalitetna mjera za korisnike s najmanje jednim djetetom do 18. godina života, a koja za veći broj djece u obitelji omogućava i više pogodnosti bez obzira na prihode korisnika.
 
Značaj ovoga Projekta prepoznali su brojni partneri iz javnog i privatnog sektora; iz kulturnog, gospodarskog, zdravstvenog, obrazovnog, sportskog i drugih, za obitelj, bitnih područja. Na taj način, kroz zajedničko djelovanje, utječemo na poboljšanje demografske slike Hrvatske, a virtualna dječja kartica postaje svojevrsni simbol društvenog konsenzusa oko demografske obnove.
 
Pristup e-Dječjoj kartici jednostavan je, osoba koja želi postati njezin korisnik treba podnijeti zahtjev za korištenje na portalu e-Građani gdje je otvorena usluga e-Dječja kartica. Nakon podnošenja zahtjeva sustav će provjeriti podatke prijavitelja u Matici rođenih, registru skrbnika ili registru udomitelja te ukoliko su zadovoljeni uvjeti, odobriti zahtjev te poslati aktivacijske podatke na email i korisnički pretinac korisnika.
 
Nakon aktivacije, kako bi bilo moguće koristiti pogodnosti e-Dječje kartice, potrebno je s Google Play store-a ili Apple store-a na mobitel preuzeti i instalirati mobilnu aplikaciju „Mudrica“. Nakon unošenja ID-a korisnika, aktivacijskog koda i odabira PIN-a, virtualna dječja kartica se može koristiti.
 
Partneri su u aplikaciji podijeljeni u kategorije, a može ih se pretraživati i putem interaktivne karte ovisno o lokaciji korisnika. Klikom na odabranu poslovnicu partnera može se vidjeti i koje pogodnosti ili popuste nudi.
Prilikom kupovine ili korištenja usluge potrebno je pokazati generirani bar kod ili osobni identifikator u mobilnoj aplikaciji Mudrici.
 
Popis partnera i informacije o pogodnostima i popustima dostupne su na web stranici Mudrice, a više informacija o Projektu e-Dječja kartica dostupno je i na mrežnim stranicama Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.
 

U nastavku  je i prezentacija za partnere s najvažnijim informacijama o e-Dječjoj kartici „Mudrica“.

Pročitano 839 puta

Zadnje objave

lipnja 21, 2024

NAJAVA 18. sjednice Županijske skupštine Zadarske županije

18. sjednica Županijske skupštine Zadarske županije održat će se dana 27. lipnja 2024.…
lipnja 19, 2024

Odluka o dodjeli potpora za očuvanje i razvoj tradicijskih, umjetničkih i deficitarnih obrta na području Zadarske županije za 2024. godinu

U cilju očuvanju i razvoja tradicijskih, umjetničkih i deficitarnih obrta na području…
svibnja 16, 2024

NAJAVA 17. sjednice Županijske skupštine Zadarske županije

17. sjednica Županijske skupštine Zadarske županije održat će se dana 23. svibnja 2024.…
svibnja 15, 2024

Posjet šefa delegacije vlade Katalonije Zadarskoj županiji

U radnom posjetu Zadarskoj županiji boravio je Eric Hauck, šef delegacije Vlade…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA