Image
Image

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Longin: Uskrs je najveći kršćanski blagdan, koji simbolizira pobjedu života nad smrću

Posted On Petak, 10 travnja 2020 16:31

Župan Božidar Longin povodom nadolazećih uskršnjih blagdana uputio je zahvalu svima onima, od zdravstvenih djelatnika, policije i ostalih službi koje djeluju pri Stožeru civilne zaštite pa do velike većine naših sugrađana koji su svojim odgovornim ponašanjem zaslužni što imamo stabilnu situaciju i kontrolirani rast broja zaraženih koronavirusom na području Zadarske županije.  

„To ni u kojem slučaju ne znači da se smijemo opustiti, već i dalje trebamo biti maksimalno oprezni i odgovorni. Iako je vani lijepo vrijeme, iako su otvorene tržnice, nemojmo se grupirati. Dovoljno je minimalno opuštanje da se situacija promijeni na gore. Zato, ostanimo doma jer odgovornim ponašanjem čuvamo sebe, ali i sve one oko sebe“, poručio je župan Longin na konferenciji za medije Stožera civilne zaštite Zadarske županije i pozvao građane da provedu Uskrs u krugu najuže obitelji.

„Svim ostalim dragim osobama, rođacima i prijateljima, čestitajte blagdan na brojne druge načine koje nam pruža današnja moderna tehnologija. U ovim teškim vremenima, simbolika Uskrsa za sve nas još je značajnija. Uskrs je najveći kršćanski blagdan, koji simbolizira pobjedu života nad smrću. Neka nam uskrsno svjetlo pruži nadu da ćemo što se što skorije vratiti u normalan životni i radni ritam.   Svim stanovnicima Zadarske županije želim sretan i blagoslovljen Uskrs te obilje zdravlja u narednom razdoblju. Želim vam da ove dane, okolnostima usprkos, provedete u sreći i veselju, ljubavi i zajedništvu.“, poručio je župan uz poruku #OstanimoDoma.

Pročitano 285 puta

Zadnje objave

svibnja 24, 2020

Županova čestitka povodom Ramazanskog bajrama

Župan Božidar Longin u povodu proslave Ramazanskog bajrama uputio je čestitku glavnom…
svibnja 13, 2020

Unatoč koronavirusu: Nastavlja se izgradnja ključnih infrastrukturnih projekata za otočane

Unatoč pandemiji koronavirusa koja je paralizirala značajan dio gospodarskih aktivnosti,…
svibnja 12, 2020

NAJAVA 18. izvanredne elektronske sjednice Županijske skupštine Zadarske županije

18. izvanredna elektronska sjednica Županijske skupštine Zadarske županije održati će se…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA