Image
Image

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Virtualna Amaterska revija pasa

Posted On Četvrtak, 14 svibnja 2020 10:08

Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića u suradnji s partnerima organizira virtualnu Amatersku reviju pasa Daj šapu 2020. Ako ste zainteresirani za sudjelovanje vašeg ljubimca u Amaterskoj reviji pasa, preduvjet je samo jedan: vaš pas mora biti mješanac.

Već tri godine zaredom Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića, u suradnji s partnerima, organizira virtualnu Amatersku reviju pasa Daj šapu u kojoj sudjeluju psi mješanci koji se natječu za titulu Njuška godine i psi iz Zadarskog azila i Skloništa u Privlaci, za titulu Miss i Mister azila.

Daj šapu online! S obzirom na izvanredne uvjete rada zbog mjera zaštite RH od epidemije koronavirusa, ove će godine Amaterska revija pasa biti održana virtualnim putem. Usprkos nedostatku druženja s našim dragim četveronožnim prijateljima, cilj Revije ostaje isti: podići svijest zajednice o brizi, pravima i zaštiti kućnih ljubimaca i napuštenih životinja. Isto tako, kao i svake godine, u Reviji će sudjelovati psi bez trenutnog vlasnika iz Zadarskog azila i Skloništa u Privlaci.

Osnovne informacije Ako ste zainteresirani za sudjelovanje vašeg ljubimca u Amaterskoj reviji pasa u organizaciji PPVS Ožanić, preduvjet je samo jedan: vaš pas mora biti mješanac!

Prijava na Reviju: u par rečenica opisati vašeg psa, priložiti jednu nedavnu fotografiju psa i poslati na revija.ozanic@gmail.com, s naznakom PRIJAVA ZA REVIJU: ime psa.

Svi kandidati za Njušku godine bit će objavljeni na našoj stranici gdje će se moći glasati za svakog kandidata, u periodu od 25. - 31. svibnja 2020. Na istom mjestu i u istom periodu možete glasati i za Miss i Mistera azila. Rezultati glasanja i objava pobjednika Revije bit će objavljena na našoj stranici 1. lipnja 2020.

Glavni organizator Amaterske revije pasa je Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića, Zadar u suradnji s Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije (AGRRA) i Zadarskom županijom. Glavni sponzor Revije je Pet club t.o. koji je i ove godine sudionicima osigurao vrijedne nagrade.

 

Izvor: https://radio.hrt.hr/radio-zadar/clanak/virtualna-amaterska-revija-pasa/230887/?fbclid=IwAR3mjefHJuHXWeseDs-vPSF4LKnJ_wch0p-Z50sJXwUxKsZDz5zFyBPpm3s

Pročitano 33 puta

Zadnje objave

svibnja 24, 2020

Županova čestitka povodom Ramazanskog bajrama

Župan Božidar Longin u povodu proslave Ramazanskog bajrama uputio je čestitku glavnom…
svibnja 13, 2020

Unatoč koronavirusu: Nastavlja se izgradnja ključnih infrastrukturnih projekata za otočane

Unatoč pandemiji koronavirusa koja je paralizirala značajan dio gospodarskih aktivnosti,…
svibnja 12, 2020

NAJAVA 18. izvanredne elektronske sjednice Županijske skupštine Zadarske županije

18. izvanredna elektronska sjednica Županijske skupštine Zadarske županije održati će se…
svibnja 04, 2020

Župan uputio čestitku vatrogascima povodom blagdana sv. Florijana

Dan vatrogastva u Republici Hrvatskoj slavi se 4. svibnja, na dan svetog Florijana,…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA