Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Zadarska županija nagrađuje najbolje iznajmljivače!

Posted On Četvrtak, 07 listopada 2021 17:04

Zadarska županija otvorila je javni natječaj za nagradu “Welcome”, tradicionalno priznanje najboljim iznajmljivačima na svom području koji su kao dobri domaćini ostvarili vrijedne iskorake u  kvaliteti i originalnosti svoje  ponude.

- Ovim putem pozivamo sve vrijedne dionike iz segmenta obiteljskog turizma s oznakom kvalitete “Welcome” da se pridruže ovom projektu u sklopu kojeg će se valorizirati izvrsnost. Obiteljskom smještaju u Zadarskoj županiji želimo osigurati veću vidljivost, ali i naglasiti iznimnu važnost u podizanju kvalitete i praćenju suvremenih trendova ponude i potražnje. Projekt nagrađivanja najboljih iznajmljivača vidimo kao dodatni poticaj svima onima koji sustavno ulažu u  kvalitetu i svakodnevno se trude pratiti zahtjeve gostiju te biti u korak s trendovima u turizmu- pozivaju iz Zadarske županije sve iznajmljivače na javni poziv koji je otvoren do 5. studenog. Na njega se mogu prijaviti svi privatni iznajmljivači soba, apartmana/studio apartmana i kuća za odmor na području Zadarske županije koji posjeduju oznaku kvalitete „WELCOME“, izuzev onih koji su prijašnjih godina dobili ovu nagradu.

“Nagrade se dodjeljuju s ciljem i u funkciji motiviranja privatnog turističkog sektora za  poboljšanje kvalitete promocije destinacije i poticanje uvođenja inovacija, poticanje kreiranja i razvoja novih proizvoda kao i turističke promocije te priznavanja uloženih napora od strane sudionika u promociji obiteljskog smještaja na području Zadarske županije kroz prikaz najboljih dostignuća u turizmu Zadarske županije- poručuju iz Zadarske županije.

Nagrade će se dodijeliti za tri glavne kategorije smještaja: sobe, apartmani/studio apartmani te kuće za odmor. Pobjednik dobiva nagradu u vrijednosti 15 tisuća kuna i zlatnu plaketu, za drugo mjesto deset tisuća kuna i srebrnu, a za treće je osigurano pet tisuća i brončana plaketa.

Javni  poziv, prijavni obrazac i popis dokumentacije koju treba priložiti uz prijavu, podnositelji mogu preuzeti s web-stranice Zadarske županije: www.zadarska-zupanija.hr pod poveznicom Natječaji/Potpore i priznanja/Aktivni natječaji ili osobno u Upravnom odjelu za gospodarstvo, turizam, infrastrukturu i EU fondove. Odgovore na sva pitanja mogu se dobiti na teefone 023/350-430 ili 023/350-342.

Pobjednici će biti proglašeni i službeno nagrađeni u sklopu svečane dodjele nagrada tijekom prosinca 2021. godine.

 

Izvor: Zadarski.hr

 

 

Pročitano 574 puta

Zadnje objave

ožujka 18, 2024

Pozivnica za ONLINE FINAL EVENT u sklopu projekta SAFE

U srijedu, 20. ožujka 2024. godine u 11 sati Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i…
ožujka 18, 2024

Na jednom mjestu predstavljeni projekti županijskih škola

Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i šport Zadarske županije, u suradnju s…
ožujka 13, 2024

Rezultati Javnog poziva za dodjelu potpora događanjima u turizmu na području Zadarske županije za 2024. godinu

Dana 31. siječnja 2024. godine na službenoj mrežnoj stranici Zadarske županije Upravni…
ožujka 12, 2024

Postav izložbe Volim svoju županiju krasit će zidove Dnevnih bolnica u Zadru

Na ulazu u novu zgradu Dnevnih bolnica Opće bolnice Zadar otvorena je stalna izložba…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA