Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Zadarska županija zapošljava 69 pomoćnika u nastavi

Posted On Utorak, 31 srpnja 2018 10:28

Zadarska županija u sklopu projekta „Inkluzija korak bliže društvu bez prepreka“, objavila je na službenoj mrežnoj stranici Javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama u osnovnim i srednjim školama – partnerima u projektu.

Predviđen je odabir i zapošljavanje 69 pomoćnika u nastavi u osnovnim i srednjim školama Zadarske županije.

Javni poziv otvoren je do 7. kolovoza 2018. godine, a prijaviti se mogu svi zainteresirani sa srednjom stručnom spremom i protiv kojih nije pokrenut kazneni postupak. Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati koji imaju iskustva u radu sa djecom s teškoćama i završenu edukaciju.

Spomenuti projekt Zadarska županija je prijavila na Otvoreni poziv Ministarstva znanosti i obrazovanja Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza III., objavljen u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u školskoj 2017./18. godini, a na razdoblje od četiri godine.

Projektu "Inkluzija korak bliže društvu bez prepreka" odobrena su bespovratna sredstva u iznosu od osam milijuna kuna, koliki je najviši iznos koji se sukladno uvjetima Poziva mogao dodijeliti Zadarskoj županiji. Ukupan proračun projekta iznosi 12.684.504,00 kuna, od čega Zadarska županija sufinancira iznos od 4.684.504,00 kuna.

„Rad s pomoćnicima u nastavi pokazao se uspješnim kroz proteklo razdoblje, a svi krajnji korisnici su bili iznimno zadovoljni. Kako nam je cilj da svaki učenik kojem je to potrebno dobije pomoćnika u nastavi, očekuje se da će Zadarska županija kroz četiri godine provedbe projekta uložiti dodatnih dva milijuna kuna“, istaknuo je zamjenik župana Šime Vicković.

Detalji i dodatne informacije navedeni su u Javnom pozivu, a isti se može preuzeti na službenoj stranici Zadarske županije https://www.zadarska-zupanija.hr/index.php/natjecaji-i-javna-nabava/potpore-i-priznanja/aktivni-natjecaji i www.pomocnici-zadarska.hr.

Pročitano 2262 puta

Zadnje objave

ožujka 18, 2024

Pozivnica za ONLINE FINAL EVENT u sklopu projekta SAFE

U srijedu, 20. ožujka 2024. godine u 11 sati Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i…
ožujka 18, 2024

Na jednom mjestu predstavljeni projekti županijskih škola

Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i šport Zadarske županije, u suradnju s…
ožujka 13, 2024

Rezultati Javnog poziva za dodjelu potpora događanjima u turizmu na području Zadarske županije za 2024. godinu

Dana 31. siječnja 2024. godine na službenoj mrežnoj stranici Zadarske županije Upravni…
ožujka 12, 2024

Postav izložbe Volim svoju županiju krasit će zidove Dnevnih bolnica u Zadru

Na ulazu u novu zgradu Dnevnih bolnica Opće bolnice Zadar otvorena je stalna izložba…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA