Image
Image

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image
Image

Predstavljen novi brend identitet Zadarske županije

Posted On Srijeda, 31 listopada 2018 09:08

Turistička zajednica Zadarske županije predstavila je u Kneževoj palači novu strategiju i brend identitet turizma Zadarske županije.

Strategijom brendiranja turističke destinacije Zadarske županije koju je Turistička zajednica Zadarske županije pokrenula u 2017. godini željelo se utvrditi tržište odnosno ciljana publika te kreirati osnažen i vjerodostojan brend usklađen među turističkom industrijom, stanovnicima i sustavom Turističkih zajednica.

Direktorica Turističke zajednice Zadarske županije Mihaela Kadija istaknula je kako se do rješenja došlo putem dugog procesa anketiranja, intervjua i razgovora, te radionica odnosno izvrsnom suradnjom s predstavnicima turističkih zajednica i turističke industrije, liderima mišljenja i ostalim ključnim subjektima županije. Istaknula je prilagodljivost rješenja koje se može primjenjivati na brojne turističke proizvode Zadarske županije, a svakako će ga i naše lokalne turističke zajednice odlično moći primjenjivati za svoje potrebe.

„Produkt je moderan i atraktivan materijal koji nas stavlja uz bok velikim destinacijama i uzdiže iznad konkurencije. Svi zajedno trebamo se kao destinacija nametnuti kao turističko odredište koje nudi brojne aktivnosti, te poraditi ozbiljno na dostupnosti informacija upravo o toj, postojećoj ponudi“, naglasila je Kadija predstavivši novi slogan „Reci DA svemu“.

Novom Strategijom se željela definirati prepoznatljivost brenda koji će Zadarsku županiju izdvojiti od  sličnih destinacija, koji će se povezati se s posjetiteljima stvarajući im doživljaj, brend koji će se upamtiti i kojem će se vraćati, istaknuto je na predstavljanju. 

„Brend pokazuje bogatstvo raznih doživljaja koje posjetitelji mogu doživjeti u destinaciji, te ponijeti kući kao sjećanja, prenijeti bližnjima, podijeliti na društvenim mrežama. Zadarska županija trenutno uživa imidž jedne tople i gostoljubive destinacije, izražene prirodne raznolikosti, očuvanog okoliša i čistog mora. Posebno je zanimljiva i atraktivna nautičarima, pogotovo kad uzmemo u obzir da imamo 116 otoka i otočića s prekrasnim uvalama. Vjerujem da će nas uskoro prepoznavati i kao kruzing destinaciju, pogotovo nakon što naša Nova luka Zadar u Gaženici postane home port“, poručio je župan Božidar Longin.

Tvrtka HD Consulting je izradila Strategiju, dok je agencija BBDO zaslužna za vizualne i verbalne standarde komunikacije te foto i video produkciju.

Pročitano 469 puta

Zadnje objave

travnja 19, 2019

Održana „kick-off“ konferencija za projekt Adri.SmArtFish

Projekt Adri.SmArtFish – Valorisation of SMall – scale ARTisanal FISHery of the Adriatic…
travnja 18, 2019

Održana 15. sjednica Kolegija župana

Na dnevnom redu sjednice kolegija župana održanoj 18. travnja bila su uz ostalo izvješća…
travnja 17, 2019

NAJAVA 15. sjednice Kolegija župana Zadarske županije

15. sjednica Kolegija župana održat će se dana 18. travnja (četvrtak) 2019. godine u…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA