Image
Image

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Predstavljen novi brend identitet Zadarske županije

Posted On Srijeda, 31 listopada 2018 09:08

Turistička zajednica Zadarske županije predstavila je u Kneževoj palači novu strategiju i brend identitet turizma Zadarske županije.

Strategijom brendiranja turističke destinacije Zadarske županije koju je Turistička zajednica Zadarske županije pokrenula u 2017. godini željelo se utvrditi tržište odnosno ciljana publika te kreirati osnažen i vjerodostojan brend usklađen među turističkom industrijom, stanovnicima i sustavom Turističkih zajednica.

Direktorica Turističke zajednice Zadarske županije Mihaela Kadija istaknula je kako se do rješenja došlo putem dugog procesa anketiranja, intervjua i razgovora, te radionica odnosno izvrsnom suradnjom s predstavnicima turističkih zajednica i turističke industrije, liderima mišljenja i ostalim ključnim subjektima županije. Istaknula je prilagodljivost rješenja koje se može primjenjivati na brojne turističke proizvode Zadarske županije, a svakako će ga i naše lokalne turističke zajednice odlično moći primjenjivati za svoje potrebe.

„Produkt je moderan i atraktivan materijal koji nas stavlja uz bok velikim destinacijama i uzdiže iznad konkurencije. Svi zajedno trebamo se kao destinacija nametnuti kao turističko odredište koje nudi brojne aktivnosti, te poraditi ozbiljno na dostupnosti informacija upravo o toj, postojećoj ponudi“, naglasila je Kadija predstavivši novi slogan „Reci DA svemu“.

Novom Strategijom se željela definirati prepoznatljivost brenda koji će Zadarsku županiju izdvojiti od  sličnih destinacija, koji će se povezati se s posjetiteljima stvarajući im doživljaj, brend koji će se upamtiti i kojem će se vraćati, istaknuto je na predstavljanju. 

„Brend pokazuje bogatstvo raznih doživljaja koje posjetitelji mogu doživjeti u destinaciji, te ponijeti kući kao sjećanja, prenijeti bližnjima, podijeliti na društvenim mrežama. Zadarska županija trenutno uživa imidž jedne tople i gostoljubive destinacije, izražene prirodne raznolikosti, očuvanog okoliša i čistog mora. Posebno je zanimljiva i atraktivna nautičarima, pogotovo kad uzmemo u obzir da imamo 116 otoka i otočića s prekrasnim uvalama. Vjerujem da će nas uskoro prepoznavati i kao kruzing destinaciju, pogotovo nakon što naša Nova luka Zadar u Gaženici postane home port“, poručio je župan Božidar Longin.

Tvrtka HD Consulting je izradila Strategiju, dok je agencija BBDO zaslužna za vizualne i verbalne standarde komunikacije te foto i video produkciju.

Pročitano 1002 puta

Zadnje objave

listopada 21, 2020

Započela provedba projekta CUHaCHA - „EnhanCing Sustainable ToUrism Development through Culinary HeritAge“

Tradicionalna hrana oduvijek je igrala ključnu ulogu u kreiranju kulturološkog nasljeđa.…
listopada 15, 2020

NAJAVA 20. sjednice Županijske skupštine Zadarske županije

20. sjednica Županijske skupštine Zadarske županije održat će se dana 21. listopada…
listopada 14, 2020

NATJEČAJ za dodjelu »Nagrade za promicanje prava djeteta« u 2020. godini.

Dana 9. listopada 2020. godine Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i…
listopada 06, 2020

Čestitke Robertu Košti na nagradi na Festivalu Mali Marulić

Novo priznanje za Kazalište lutaka Zadar. Na 13. Festivalu hrvatske drame za djecu Mali…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA