Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Uručene prve nagrade Welcome najboljim iznajmljivačima u Zadarskoj županiji

Posted On Utorak, 18 prosinca 2018 08:59

U Maloj vijećnici Zadarske županije uručene su prve Welcome nagrade koje se od ove godine dodjeljuju najboljim iznajmljivačima u Zadarskoj županiji.

Projekt Welcome nagrade za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji predstavlja odličnu priliku za nagrađivanje svih onih iznajmljivača koji su ostvarili iskorake u kvaliteti i originalnosti svoje ponude. Nagrade se dodjeljuju za tri glavne kategorije obiteljskog smještaja: sobe, apartmani i kuće za odmor.

„Nagrađivanje najboljih iznajmljivača vidimo kao dodatni poticaj svima onima koji sustavno ulažu u kvalitetu i svakodnevno se trude pratiti zahtjeve gostiju te biti u korak s trendovima u turizmu. Smatram da su ovogodišnji dobitnici bez sumnje dali veliki doprinos jačanju ponude naše destinacije. Ono na čemu i dalje moramo raditi jest podizanje kvalitete smještaja, usluge i ponude, a sve s ciljem privlačenja što kvalitetnijih gostiju“, naglasio je župan Božidar Longin.

Na Javni poziv za dodjelu Welcome nagrada za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji mogli su se prijaviti privatni iznajmljivači soba, apartmana/studio apartmana i kuća za odmor na području Zadarske županije koji posjeduju oznaku kvalitete „WELCOME“. Javni poziv bio je otvoren od 22. listopada 2018. godine do 9. studenog 2018. godine, a nagrađeni su dobili i novčane nagrade. Prvo mjesto u kategoriji donosi 15.000,00 kuna i zlatnu plaketu, drugo mjesto 10.000,00 kuna i srebrnu plaketu te za treće mjesto 5.000,00 kuna i brončanu plaketu.

„Kako bi se Zadarska Županija što bolje pozicionirala u razvoju obiteljskog turizma, ove je godine pokrenut i Program kreditiranja obiteljskog smještaja Welcome putem kojeg pružamo financijsku podršku iznajmljivačima čiji su objekti nositelji oznake kvalitete Welcome, konkretno sufinanciranjem kamatne stope i osiguravanjem povoljnih kredita“, dodao je župan Longin.

U kategoriji kuća za odmor prvo mjesto i nagradu od 15 tisuća kuna osvojila je Ana Surać iz Debeljaka, drugo mjesto otišlo je u ruke Damira Kneževića iz Poljica Briga, dok je treće mjesto osvojio Tomislav Župan iz Zemunika Gornjeg.

U kategoriji apartmana i studio apartmana stručno povjerenstvo je odlučilo da prvu nagradu zaslužuje Dario Rumenić iz Zadra, drugi je Filip Bukša iz Paga, a treća Dušanka Gregurek iz Draga. Zlatnu plaketu i nagradu od 15 tisuća kuna u kategoriji soba osvojila je Božica Vukonić iz Draga.

Pročitano 1968 puta

Zadnje objave

travnja 16, 2024

Objavljen JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za dodjelu sredstava potpora iz područja poljoprivrede i ruralnog razvoja za 2024. godinu

Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i EU fondove Zadarske županije objavio je Javni…
ožujka 29, 2024

Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i EU fondove organizirao je Završnu konferenciju projekta SAFE

Dana 20. ožujka 2024. godine održana je online završna konferencija projekta SAFE u…
ožujka 18, 2024

Pozivnica za ONLINE FINAL EVENT u sklopu projekta SAFE

U srijedu, 20. ožujka 2024. godine u 11 sati Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i…
ožujka 18, 2024

Na jednom mjestu predstavljeni projekti županijskih škola

Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i šport Zadarske županije, u suradnju s…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA