Image
Image

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Održan Dan otvorenih vrata agencije ZADRA NOVA

Posted On Ponedjeljak, 13 svibnja 2019 08:39

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA prezentacijom svojih aktivnosti te nadolazećih mogućnosti EU financiranja za javnopravna tijela, u srijedu 8. svibnja 2019. godine je obilježila Dan otvorenih vrata uz slogan - ZADRA NOVA za vas. Događanju u prostorima Agencije u zgradi Inovativnog Zadra na Novom Bokanjcu nazočili su zamjenici župana Zadarske županije Šime Vicković i Šime Mršić, pročelnica Ureda župana Katarina Miletić, te predstavnici gradova, općina, institucija i ustanova iz cijele županije.

Okupljene je na uvodu pozdravila ravnateljica Agencije Marina Dujmović Vuković istaknuvši neke od najvažnijih projekata na kojima radi ZADRA NOVA. 

„Osim što nas vesele priznanja i pohvale, kao nedavna zahvalnica za uspješnu suradnju Sveučilišta u Zadru ili priznanje „INVENTA“ koje je ZADRA NOVA dobila od Inovacijsko poduzetničkog centra Tehnopolis iz Crne Gore, još smo ponosniji na rezultate svog rada koji se vide po cijeloj županiji. Spomenimo samo coworking prostore, unaprjeđenje usluga zdravstvene zaštite, energetski učinkovitu javnu rasvjetu, obnova škola i dječjih vrtića. Prostora za rad ima još, naša vrata nisu širom otvorena samo danas, već svaki dan. Agencija ZADRA NOVA je tu na raspolaganju svima kojima treba pomoć i savjet s ciljem napretka naših općina, gradova i županije“ , poručila je ravnateljica.

Zamjenik župana Šime Vicković pohvalio je angažman Agencije i njenih djelatnika u regionalnom razvoju Zadarske županije, te poželio uspješan rad na razvoju, oblikovanju i provedbi novih projekata.

„Europski fondovi nude veliku priliku za razvojni iskorak naše županije. Već sada se vide pozitivni učinci brojnih projekata, a pred nama je realizacija novih koji će zasigurno dati doprinos razvoju naših jedinica lokalne samouprave, ali i gospodarskih subjekata u Zadarskoj županiji. ZADRA NOVA će kao regionalni koordinator zasigurno biti najvažniji faktor uspješnosti provođenja sadašnjih, ali i budućih projekata“, dodao je Vicković.

Javne pozive za dostavu projektnih prijedloga na koje se javnopravna tijela mogu već sad javljati ili će to biti moguće do kraja godine predstavio je Ive Surić, voditelj Odjela za pripremu programa i projekata u Agenciji ZADRA NOVA.

Dan otvorenih vrata Agencije za razvoj Zadarske županije održan je u sklopu obilježavanja Europskog tjedna, manifestacija koja svake godine prati obilježavanje Dana Europe koji se slavi 9. svibnja.

Pročitano 360 puta

Zadnje objave

kolovoza 03, 2020

Projekt PRIZEFISH - “Upravljanje eko-inovativnim lancima opskrbe u ribarstvu, kako bi se postigla dodana vrijednost jadranskih ribljih proizvoda”

U sklopu projekta PRIZEFISH (Piloting of eco-innovative fishery supply-chains to market…
srpnja 31, 2020

Župan čestitao Kurban-bajram

Župan Božidar Longin u povodu velikog islamskog blagdana, Kurban-bajrama, uputio je…
srpnja 24, 2020

Zadarskoj županiji i ove godine petica iz transparentnosti

Zadarska županija i ove godine je na samom vrhu transparentnosti, prema istraživanju…
srpnja 17, 2020

Završeni radovi na sanaciji luke Silba Žalić vrijedni deset milijuna kuna

Završeni su radovi na sanaciji rive i trajektnog pristaništa u luci Žalić na otoku Silbi,…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA