Image
Image

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Održan Dan otvorenih vrata agencije ZADRA NOVA

Posted On Ponedjeljak, 13 svibnja 2019 08:39

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA prezentacijom svojih aktivnosti te nadolazećih mogućnosti EU financiranja za javnopravna tijela, u srijedu 8. svibnja 2019. godine je obilježila Dan otvorenih vrata uz slogan - ZADRA NOVA za vas. Događanju u prostorima Agencije u zgradi Inovativnog Zadra na Novom Bokanjcu nazočili su zamjenici župana Zadarske županije Šime Vicković i Šime Mršić, pročelnica Ureda župana Katarina Miletić, te predstavnici gradova, općina, institucija i ustanova iz cijele županije.

Okupljene je na uvodu pozdravila ravnateljica Agencije Marina Dujmović Vuković istaknuvši neke od najvažnijih projekata na kojima radi ZADRA NOVA. 

„Osim što nas vesele priznanja i pohvale, kao nedavna zahvalnica za uspješnu suradnju Sveučilišta u Zadru ili priznanje „INVENTA“ koje je ZADRA NOVA dobila od Inovacijsko poduzetničkog centra Tehnopolis iz Crne Gore, još smo ponosniji na rezultate svog rada koji se vide po cijeloj županiji. Spomenimo samo coworking prostore, unaprjeđenje usluga zdravstvene zaštite, energetski učinkovitu javnu rasvjetu, obnova škola i dječjih vrtića. Prostora za rad ima još, naša vrata nisu širom otvorena samo danas, već svaki dan. Agencija ZADRA NOVA je tu na raspolaganju svima kojima treba pomoć i savjet s ciljem napretka naših općina, gradova i županije“ , poručila je ravnateljica.

Zamjenik župana Šime Vicković pohvalio je angažman Agencije i njenih djelatnika u regionalnom razvoju Zadarske županije, te poželio uspješan rad na razvoju, oblikovanju i provedbi novih projekata.

„Europski fondovi nude veliku priliku za razvojni iskorak naše županije. Već sada se vide pozitivni učinci brojnih projekata, a pred nama je realizacija novih koji će zasigurno dati doprinos razvoju naših jedinica lokalne samouprave, ali i gospodarskih subjekata u Zadarskoj županiji. ZADRA NOVA će kao regionalni koordinator zasigurno biti najvažniji faktor uspješnosti provođenja sadašnjih, ali i budućih projekata“, dodao je Vicković.

Javne pozive za dostavu projektnih prijedloga na koje se javnopravna tijela mogu već sad javljati ili će to biti moguće do kraja godine predstavio je Ive Surić, voditelj Odjela za pripremu programa i projekata u Agenciji ZADRA NOVA.

Dan otvorenih vrata Agencije za razvoj Zadarske županije održan je u sklopu obilježavanja Europskog tjedna, manifestacija koja svake godine prati obilježavanje Dana Europe koji se slavi 9. svibnja.

Pročitano 90 puta

Zadnje objave

svibnja 22, 2019

U Preku otvoren obnovljeni dječji vrtić, krenula jednosmjenska nastava u osnovnoj školi

U Preku je svečano otvoren obnovljeni Dječji vrtić Lastavica u čiju je rekonstrukciju…
svibnja 17, 2019

Veleposlanik Danske u nastupnom posjetu Zadarskoj županiji

Veleposlanik Kraljevine Danske Nj. E. Christian Thorning boravio je u nastupnom posjetu…
svibnja 17, 2019

Na Maloj glavi iznad Preka pušten u rad odašiljač vrijedan 30 milijuna kuna

Na brdu Mala Glava iznad Preka svečano je pušten u rad novi antenski stup tvrtke…
svibnja 14, 2019

Sudionici projekta Erasmus+ J.O.Y. posjetili Zadarsku županiju

Ivan Šimunić, pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i šport i Katarina…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA