Image
Image

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Paljenje svijeća u Općoj bolnici u Vukovaru

Posted On Nedjelja, 17 studenoga 2019 18:34

U dvorištu Opće županijske bolnice Vukovar i bolnice hrvatskih veterana večeras, uoči obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara, uz molitvu i paljenje svijeća, odana je počast žrtvama agresije bivše JNA i paravojnih srpskih postrojba na Vukovar 1991. godine, koji su zatečeni u krugu bolnice. Zamjenik župana Zadarske županije Šime Mršić, vijećnik u županijskoj Skupštini Dalibor Barešić, pročelnik Ivan Šimunić i pomoćnik pročelnika Dario Ivankov zajedno s domaćinom županom Vukovarsko srijemske županije Božom Galićem i ostalim izaslanstvima županija pridružili su se obilježavanju te zapalili svijeće podno spomen obilježja.

Mnogobrojnim Vukovarcima u molitvi su se pridružili predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović te predstavnici hrvatske Vlade, hrvatskog Sabora, vojske, policije te brojni drugi. Izaslanstvu Zadarske županije pridužila se i Željka Mitrović Jurić, “djevojčica u plavom kaputiću”.

Pročitano 76 puta

Zadnje objave

studenoga 26, 2019

Promocija Zadarske županije i projekata iz Programa INTERREG V-A Italija - Hrvatska 2014. -2020. na 13. Međunarodnom ribarskom sajmu - CROFISH u Poreču

Na ovogodišnjem 13. međunarodnom sajmu ribarstva, ribarske opreme, akvakulture, sportskog…
studenoga 08, 2019

Povećan iznos potpora za novorođenu djecu

Iz Zadarske županije opet stižu pozitivne vijesti. Naime, izmjenama i dopunama proračuna…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA