Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image
Image

Gospodarstvenicima uručeno priznanje Zlatna plaketa

Posted On Srijeda, 27 studenoga 2019 16:55

U srijedu, 27. studenoga 2019. godine, na drugoj proširenoj sjednici Gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Zadar uručena su priznanja Zlatna plaketa najuspješnijim trgovačkim društvima na području Zadarske županije za poslovanje u 2018. godini.
Dobitnik priznanja u kategoriji malo trgovačko društvo je Angelina charter d. o. o., u kategoriji srednje trgovačko društvo HSTEC d. d. te u kategoriji veliko trgovačko društvo LTH Metalni lijev d. o. o.
Osim predsjednika HGK – Županijske komore Zadar Darija Jurina te zamjenice gradonačelnika Grada Zadra Jagode Surać, dobitnicima je čestitao zamjenik župana Šime Mršić istaknuvši da je Zlatna je plaketa priznanje kojim se one gospodarske subjekte koji su svojim poslovanjem dokazali da su spremni odolijevati problemima, kojih nije malo, nagrađuje za uspjeh, za upornost, za ustrajnost. Priznanje je to njihovoj kreativnosti, njihovoj poslovnoj hrabrosti koja im nije dozvolila da odustanu pred prvom preprekom, već ih je, dapače, potaknula da dodatno ulože u materijalne uvjete rada i u kadrovski potencijal. U takvim slučajevima, uspjeh nije mogao izostati, a ove uspješne tvrtke postale su i pozitivan primjer drugima.
Zahvaljujući HGK – Županijskoj komori Zadar što je napravila kvalitetan izbor dobitnika, zaključio je kako se u poticanju gospodarskog razvoja ne smije zaboraviti… ono što je, budimo iskreni, i najvažnije – kvalitetan i educiran kadar. Bez ulaganja u kvalitetu kadra, gospodarskog napretka neće i ne može biti.

Pročitano 875 puta

Zadnje objave

travnja 16, 2024

Objavljen JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za dodjelu sredstava potpora iz područja poljoprivrede i ruralnog razvoja za 2024. godinu

Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i EU fondove Zadarske županije objavio je Javni…
ožujka 29, 2024

Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i EU fondove organizirao je Završnu konferenciju projekta SAFE

Dana 20. ožujka 2024. godine održana je online završna konferencija projekta SAFE u…
ožujka 18, 2024

Pozivnica za ONLINE FINAL EVENT u sklopu projekta SAFE

U srijedu, 20. ožujka 2024. godine u 11 sati Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i…
ožujka 18, 2024

Na jednom mjestu predstavljeni projekti županijskih škola

Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i šport Zadarske županije, u suradnju s…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA