Image
Image

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Svečano obilježen Dan općine Zemunik

Posted On Subota, 22 kolovoza 2020 14:22

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća, na trgu dr. Franje Tuđmana obilježen je Dan Općine Zemunik Donji i blagdan nebeske zaštitnice Kraljice mira. Svečanu sjednicu otvorio je predsjednik Općinskog vijeća Josip Krnčević koji je pohvalio kvalitetan rad svih vijećnika naglasivši da su u mnogim odlukama pokazali zajedništvo, dok je načelnik Ivica Šarić govorio o projektima realiziranim u posljednjih godinu dana posebno istaknuvši važnost završetka podvožnjaka ispod Zračne luke Zadar.

Župan Božidar Longin poručio je da su, unatoč epidemiji koronavirusa, na našem području pokrenuti brojni projekti, a rezultati turističke sezone nadmašili su sva predviđanja.

- Ruralni turizam, koji je u sve većoj mjeri prisutan na području zadarskog zaleđa, ima puno potencijala, što se vidjelo i tijekom ove korona krize tijekom koje su upravo kuće za odmor bile visoko na listi prioriteta inozemnih turista. Radimo na brendiranju cijele naše županije kao gastronomske destinacije, u čemu će i Ravni kotari imati priliku dodatno iskoristiti svoje potencijale - poručio je župan Longin.

Pročitano 208 puta

Zadnje objave

listopada 01, 2020

Starenje je prirodan proces koji je nezaustavljiv i neizbježan

Danas obilježavamo Međunarodni dan starijih osoba. Tim je povodom župan Božidar Longin…
rujna 30, 2020

Upravljanje ekoinovativnim lancima opskrbe u ribarstvu kako bi se postigla dodana vrijednost jadranskih ribljih proizvoda

Druga radionica u sklopu provedbe projekta PRIZEFISH, koju je organizirala Zadarska…
rujna 18, 2020

Obilježen Dan Općine Sukošan

U Sukošanu je prigodnom svečanošću obilježen Dan Općine i Dan obrane Sukošana. Osvrćući…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA