Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

INOVAcija traži korisnike poslovnih prostora poduzetničkog inkubatora Centar za kreativne industrije

Posted On Utorak, 10 studenoga 2020 09:59

Ustanova INOVAcija i Zadarska županija su u završnici pokretanja "Centra za kreativne industrije" te je u tijeku prikupljanje iskaza interesa potencijalnih korisnika za poslovne prostore poduzetničkog inkubatora Centar za kreativne industrije. Potencijalni stanari poduzetničkog inkubatora imaju na raspolaganju ukupno sedam poslovnih ureda i jedan zajednički radni prostor/coworking. Ciljne skupine kao potencijalni stanari Centra su novoosnovani MSP-ovi (mali srednji poduzetnici) u području kreativnih i kulturnih industrija, novoosnovani MSP-ovi u području ostalih sektora koji surađuju s poduzetnicima iz KKI (Kreativnih i kulturnih industrija) te postojeće inovativne tvrtke s potencijalom daljnjeg rasta u područja kreativne i kulturne industrije.

Iz Ustanove INOVACIJA pozivaju tvrtke, mlade poduzetnike, startupove, freelancere i one koji ozbiljno planiraju pokretanje poslovanja da ispune obrazac za iskazivanjem interesa. Iskazivanje interesa ni na koji način ne predstavlja obvezu za potencijalne korisnike, već će se isključivo koristiti za procjenu poduzetničkog interesa i pripremu Javnog poziva.

Novoizgrađeni poduzetnički inkubator prostire se na četiri etaže ukupne površine 1.562,50 m² te je suvremeno opremljen. Centar će nuditi usluge zakupa uredskog i zajedničkog radnog prostora te korištenje različitih prostorno-funkcionalnih jedinica: dvorane za sastanke i edukacije, multifunkcionalnu dvoranu, tonski studio s prostorijom za snimanje i montažu, foto studio, izložbeni prostor i caffe bar s terasom. Osim korištenja infrastrukture Centar za kreativne industrije će budućim korisnicima omogućiti i najam opreme: prijenosna oprema za terensko višekanalno snimanje i foto oprema.

Više informacija i OBRAZAC ZA ISKAZIVANJE INTERESA za korištenje poslovnog prostora u poduzetničkom inkubatoru „Centar za kreativne industrije“ dostupan je na web stranicama: https://bit.ly/Poziv_Centarzakreativne.

Pročitano 1253 puta

Zadnje objave

ožujka 18, 2024

Pozivnica za ONLINE FINAL EVENT u sklopu projekta SAFE

U srijedu, 20. ožujka 2024. godine u 11 sati Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i…
ožujka 18, 2024

Na jednom mjestu predstavljeni projekti županijskih škola

Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i šport Zadarske županije, u suradnju s…
ožujka 13, 2024

Rezultati Javnog poziva za dodjelu potpora događanjima u turizmu na području Zadarske županije za 2024. godinu

Dana 31. siječnja 2024. godine na službenoj mrežnoj stranici Zadarske županije Upravni…
ožujka 12, 2024

Postav izložbe Volim svoju županiju krasit će zidove Dnevnih bolnica u Zadru

Na ulazu u novu zgradu Dnevnih bolnica Opće bolnice Zadar otvorena je stalna izložba…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA