Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Optimizam pred turističku sezonu: Olive Island marina radi punim kapacitetima

Posted On Petak, 28 svibnja 2021 13:40

Župan Božidar Longin, u sklopu obilaska otoka Ugljana i Pašmana, posjetio je Olive Island marinu u Sutomišćici gdje je sezona već u punom jeku.

Toni Antišin, direktor marine Olive Island koja je primjer kvalitetnog poslovanja i koja redovno osvaja priznanja struke, izvijestio je župana Longina, općinskog načelnika Juru Brižića i direktora TZ Preko Ivana Koštu kako očekuje puno bolju sezonu u odnosu na prethodnu godinu.

„Svi naši kapaciteti su spremni i mogu reći da sve najave pokazuju kako nas očekuje dobra sezona. Otvorili smo i svoje ugostiteljske objekte ranije u odnosu na prošlu godinu, a nakon novih mjera koje su donesene očekujemo potpuno normalizaciju; i ono što je najvažnije, znatno dulju sezonu. U stalnom smo kontaktu sa svojim gostima, svi pokazatelji su dobri i očekujemo kvalitetnu sezonu“, kazao je Antišin.

„Vesele nas dobre najave u turizmu. Prepoznati smo kao sigurna destinacija jer je i prošlog ljeta Zadarska županija bila najbolja po turističkim rezultatima u cijeloj Hrvatskoj, odnosno imali smo najbolji omjer dolazaka u odnosu na rekordnu 2019. godinu. Za te brojke uvelike je zaslužan i nautički turizam jer smo u toj grani turizma predvodnici u državi. Čestitam marini u Sutomišćici na dobroj pripremi sezone i mogu reći da s razlogom očekujemo dobru turističku sezonu i snažan rast gospodarstva“, istaknuo je župan Longin.

Pročitano 779 puta

Zadnje objave

lipnja 21, 2024

NAJAVA 18. sjednice Županijske skupštine Zadarske županije

18. sjednica Županijske skupštine Zadarske županije održat će se dana 27. lipnja 2024.…
lipnja 19, 2024

Odluka o dodjeli potpora za očuvanje i razvoj tradicijskih, umjetničkih i deficitarnih obrta na području Zadarske županije za 2024. godinu

U cilju očuvanju i razvoja tradicijskih, umjetničkih i deficitarnih obrta na području…
svibnja 16, 2024

NAJAVA 17. sjednice Županijske skupštine Zadarske županije

17. sjednica Županijske skupštine Zadarske županije održat će se dana 23. svibnja 2024.…
svibnja 15, 2024

Posjet šefa delegacije vlade Katalonije Zadarskoj županiji

U radnom posjetu Zadarskoj županiji boravio je Eric Hauck, šef delegacije Vlade…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA