Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Borba s koronavirusom najveći izazov zdravstvenih ustanova

Posted On Ponedjeljak, 26 srpnja 2021 17:06

Izvješća o radu i financijskom poslovanju podnijele su sve ustanove u zdravstvu kojima je osnivač Zadarska županija. Tri bolničke ustanove - Opća bolnica Zadar, Specijalna bolnica za ortopediju Biograd na moru i Psihijatrijska bolnica Ugljan poslovale su s manjkom prihoda, što je i očekivano s obzirom na pandemiju koronavirusne bolesti koja je značajno utjecala na smanjenje većine aktivnosti unutar bolnica tijekom 2020. godine.

Vijećnici su prihvatili Izvješće o radu i financijskom poslovanju Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije, Zavoda za javno zdravstvo Zadar, Doma zdravlja Zadarske županije, Zdravstvene ustanove Ljekarne Zadar te Doma za starije i nemoćne osobe Zadar.

Usvojena su Izvješća o poslovanju Županijske uprave za ceste Zadarske županije za 2020. godinu kao i izvještaj o izvršenju financijskog plana, izvještaj o izvršenju Godišnjeg programa rada i razvoja luka i Izvještaja o izvršenju Financijskog plana Županijske lučke uprave Zadar za 2020. godinu. 

Vijećnici su prihvatili i Izvješće o radu i Izvješće o izvršenju financijskog plana Zavoda za prostorno uređenje Zadarske županije za 2020. godinu. Zavod za prostorno uređenje Zadarske županije je i u protekloj 2020. godini realizirao program rada te opravdao svoj institucionalni cilj i svrhovitost kao županijska javna ustanova koja obavlja poslove sukladno Odluci o osnivanju.

Usvojen je i Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o ostvarivanju godišnjeg programa zaštite, održavanja, očuvanja, promicanja i korištenja zaštićenih dijelova prirode na području Zadarske županije za 2020. godinu i Izvješća o izvršenju financijskog plana NATURA-JADERE, javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Zadarske županije

Izvješća o radu podnijele su i dvije ustanove u kulturi, Narodni muzej Zadar i Kazalište lutaka Zadar te Športska zajednica Zadarske županije  i Zajednica tehničke kulture Zadarske županije.

Pročitano 1086 puta

Zadnje objave

lipnja 21, 2024

NAJAVA 18. sjednice Županijske skupštine Zadarske županije

18. sjednica Županijske skupštine Zadarske županije održat će se dana 27. lipnja 2024.…
lipnja 19, 2024

Odluka o dodjeli potpora za očuvanje i razvoj tradicijskih, umjetničkih i deficitarnih obrta na području Zadarske županije za 2024. godinu

U cilju očuvanju i razvoja tradicijskih, umjetničkih i deficitarnih obrta na području…
svibnja 16, 2024

NAJAVA 17. sjednice Županijske skupštine Zadarske županije

17. sjednica Županijske skupštine Zadarske županije održat će se dana 23. svibnja 2024.…
svibnja 15, 2024

Posjet šefa delegacije vlade Katalonije Zadarskoj županiji

U radnom posjetu Zadarskoj županiji boravio je Eric Hauck, šef delegacije Vlade…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA