Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Otvorene prijave za edukaciju za ton majstora

Posted On Petak, 29 listopada 2021 10:08

Ustanova INOVAcija u Centru za kreativne industrije organizira program stručnog usavršavanja i edukacije za ton majstora koji uključuje sve potrebne teorijske i praktične elemente te stavlja polaznika u stvarnu situaciju ozvučavanja i obrade zvuka.

Kroz ovaj program polaznici će savladati ključne segmente digitalne i analogne opreme; konzole, mikrofon, razglasni sistemi te sve to koristiti u praksi.

Cilj ovog programa je stručno osposobljavanje zainteresiranih pojedinaca za zanimanje tonskog majstora, struke čijeg profesionalnog kadra manjka na području RH, a isto tako i u Zadarskoj županiji. Kroz predavanja i radionice proći ćemo sve bitne značajke zanimanja te potaknuti polaznike na daljnje usavršavanje u poslu.

Program će se sastojati od predavanja i radionica u trajanju od 6 mjeseci gdje će se prolaziti teorijski i praktični elementi vezani za zanimanje ton majstora; od teorije zvuka, psihoakustike, razglasnih sistema do ozvučavanja instrumenata i obrade zvučnog signala.

Predavanja i radionice provodit će se u vrhunski opremljenoj multifunkcionalnoj dvorani, IT dvorani te tonskom studiju Centra za kreativne industrije na Relji.

Tečaj je usmjeren lokalno, prema amaterima, polu-profesionalcima ali i profesionalcima koji žele utvrditi svoje znanje te povezati ono praktično, naučeno kroz rad na terenu, sa stručnom teorijom i praksom sukladno svjetskim standardima. Audiovizualni sektor će profitirati educiranjem ton majstorskog kadra, s obzirom da je ta profesija neophodna na filmskom, televizijskom setu kao i u brzorastućoj industriji videoigara.

Edukaciju će voditi Jere Šešelja, nagrađivani glazbeni producent i ton majstor koji ima formalno obrazovanje za majstora zvuka, ali i iskustvo u radu kojim se osigurava cjelovito usavršavanje kandidata.

Cijena edukacije je 5000,00 kn i traje 6 mjeseci. Predavanja su jednom tjedno, u trajanju od 4 sata.

Za više informacija javite se na mail jere.seselja@inovacija-zadar.hr ili info@inovacija-zadar.hr a možete nas i posjetiti na adresi Put Murvice 3A.

Pročitano 728 puta

Zadnje objave

ožujka 18, 2024

Pozivnica za ONLINE FINAL EVENT u sklopu projekta SAFE

U srijedu, 20. ožujka 2024. godine u 11 sati Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i…
ožujka 18, 2024

Na jednom mjestu predstavljeni projekti županijskih škola

Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i šport Zadarske županije, u suradnju s…
ožujka 13, 2024

Rezultati Javnog poziva za dodjelu potpora događanjima u turizmu na području Zadarske županije za 2024. godinu

Dana 31. siječnja 2024. godine na službenoj mrežnoj stranici Zadarske županije Upravni…
ožujka 12, 2024

Postav izložbe Volim svoju županiju krasit će zidove Dnevnih bolnica u Zadru

Na ulazu u novu zgradu Dnevnih bolnica Opće bolnice Zadar otvorena je stalna izložba…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA