Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

U Zadru otvoren Donat Open 2023

Posted On Nedjelja, 01 listopada 2023 20:55

U Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku, svečano je otvoren Donat Open 2023. natjecanje u taekwondou i parataekwondou u organizaciji TKOI Donat i TK Donat iz Zadra. Natjecanje se održava u sklopu Europskog tjedna sporta i u sklopu programa “Prevencija nasilja sportom u školama”

U Zadru se okupila i reprezentacija Hrvatskog para taekwondoa saveza koju čine 17 sportaša i koja se vratila sa svjetskog prvenstva iz Meksika gdje je Mateo Škara osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju.
“Sport pomiče sve granice, sport je nešto što traži upornost i rad, ali sport je i “fair play “. Ono što ja kao Zadranin moram priznati i što nas je svih jako dirnulo je osvajanje zlatne medalje našeg Matea Škare. Hvala ti Mateo što si nas učinio ponosnima i što si svojim radom i trudom pronio ime ove županije i grada cijelim svijetom.”, rekao je župan Božidar Longin i podsjetio da su treneri TK Donat Đana Bajlo i Miljenko Lisica dobili godišnju nagradu Zadarske županije.

U ime Ministarstva turizma i športa skup je pozdravio Tomislav Družak, državni tajnik. On je, uz ostalo, u prigodnoj riječi istaknuo značenje natjecanja na kojemu se istodobno natječu i parataekwondaši i taekwondaši pri čemu je osobita vrijednost poticanje i promicanje jednakosti među sportašima i među ljudima uopće.

Pročitano 462 puta

Zadnje objave

travnja 16, 2024

Objavljen JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za dodjelu sredstava potpora iz područja poljoprivrede i ruralnog razvoja za 2024. godinu

Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i EU fondove Zadarske županije objavio je Javni…
ožujka 29, 2024

Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i EU fondove organizirao je Završnu konferenciju projekta SAFE

Dana 20. ožujka 2024. godine održana je online završna konferencija projekta SAFE u…
ožujka 18, 2024

Pozivnica za ONLINE FINAL EVENT u sklopu projekta SAFE

U srijedu, 20. ožujka 2024. godine u 11 sati Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA