Image
Image

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Obilježen Dan Općine Sv. Filip i Jakov

Posted On Ponedjeljak, 14 kolovoza 2017 15:18

U Sv. Filipu i Jakovu, uoči blagdana njezinog zaštitnika Sv. Roka, svečano je obilježen Dan Općine kojem su ispred Zadarske županije nazočili župan Božidar Longin te zamjenik Šime Mršić.

Povodom Dana općine na svečanoj sjednici uručene su nagrade zaslužnim mještanima. Načelnik Općine Sv. Filip i Jakov Zoran Pelicarić pohvalio se brojnim infrastrukturnim projektima koji su u realizaciji ili su pred samom provedbom. Posebno je zadovoljan rezultatima turističke sezone, te očekuje da će ova sezona biti rekordna na području općine s premašenom brojkom od 500 tisuća noćenja.

Župan Božidar Longin poručio je kako sa zadovoljstvom dolazi u Općinu Sv. Filip i Jakov u kojoj je svake godine evidentan napredak, pogotovo u komunalnoj infrastrukturi.

- Županija će pomoći u svim razvojnim projektima koji su kvalitetni, u skladu sa svojim mogućnostima. Veseli me kada čujem da je Općina Sv. Filip i Jakov nominirala nekoliko infrastrukturnih projekata na natječaje iz EU fondova. Podsjećam da naše razvojne agencije stoje na raspolaganju jedinicama lokalne samouprave za sve informacije o natječajima te pripremu projekata za prijavu na te natječaje, jer bez kvalitetne ideje koja postaje kvalitetnim projektom teško je osigurati sredstva za bilo koju aktivnost. Novi sustav financiranja smo prihvatili ulaskom u EU i važno mu se što prije i što bolje prilagoditi - poručio je Longin.

Pročitano 1183 puta

Zadnje objave

kolovoza 03, 2020

Projekt PRIZEFISH - “Upravljanje eko-inovativnim lancima opskrbe u ribarstvu, kako bi se postigla dodana vrijednost jadranskih ribljih proizvoda”

U sklopu projekta PRIZEFISH (Piloting of eco-innovative fishery supply-chains to market…
srpnja 31, 2020

Župan čestitao Kurban-bajram

Župan Božidar Longin u povodu velikog islamskog blagdana, Kurban-bajrama, uputio je…
srpnja 24, 2020

Zadarskoj županiji i ove godine petica iz transparentnosti

Zadarska županija i ove godine je na samom vrhu transparentnosti, prema istraživanju…
srpnja 17, 2020

Završeni radovi na sanaciji luke Silba Žalić vrijedni deset milijuna kuna

Završeni su radovi na sanaciji rive i trajektnog pristaništa u luci Žalić na otoku Silbi,…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA