Image
Image

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Gospodarstvenici iz Koprivničko-križevačke županije OB Zadar donirali 100 tisuća kuna

Posted On Četvrtak, 21 rujna 2017 14:20

Predstavnici Koprivničko-križevačke županije predvođeni županom Darkom Korenom uručili su Općoj bolnici Zadar vrijednu donaciju u iznosu od 100 tisuća kuna. Akciju prikupljanja donacije za OB Zadar pokrenula je HGK Županijska komora Koprivnica, na inicijativu Zadranina Marina Pucara, predsjednika uprave koprivničke Podravke. 

Goste iz Koprivnice u Općoj bolnici Zadar ugostili su župan Zadarske županije Božidar Longin sa suradnicima, gradonačelnik Grada Zadra Branko Dukić i ravnatelj bolnice Željko Čulina, 

- Poplava koja je prije desetak dana pogodila našu županiju nepogoda je s kojom se do sada još nismo susreli. Osim što su mnogi domovi poplavljeni, uništena je i komunalna infrastruktura, ali i mnogi javni objekti. Jedan od pogođenih, nažalost, jest i naša Opća bolnica Zadar. Poznato je da se na muci poznaju junaci i da nesreće zbližavaju ljude. Tako su dragi prijatelji iz Koprivničko-križevačke županije bez previše razmišljanja ponudili svoju pomoć. Svima koji su se uključili u ovu hvalevrijednu akciju, u ime svih žitelja Zadarske županije, upućujem svoju iskrenu zahvalu – poručio je župan Longin. 

Uručenju donacije nazočili su Vedran Šimunović potpredsjednik za Korporativni marketing, razvoj i komunikacije Podravke i član Gospodarskog vijeća Županijske komore Koprivnica, Darko Jambreković, član Uprave tvrtke Radnik d.d., Mladen Jozinović, direktor tvrtke Piškornica Sanacijsko odlagalište d.o.o., Krunoslav Vitelj, direktor HGK ŽK Koprivnica i predstavnici HGK Županijske komore Zadar – predsjednik Dario Jurin i direktor Denis Ikić. 

- Svjesni teške situacije u kojoj su se nakon katastrofalnih poplava našli građani Zadra, Nina i okolice, kao i  velikih materijalnih šteta, naša je gospodarska komora  pokrenula zajedničku akciju s ciljem pomoći građanima područja stradalih u poplavi. Vjerujemo kako će ova inicijativa biti poticaj i brojnim drugim gospodarskim subjektima da svi zajedno pokrenemo lanac pomoći i podrške našim Zadranima i svim građanima na područjima stradalim u  poplavama – rekao je župan Darko Koren. 

Prethodno je župan Božidar Longin svojeg kolegu iz Koprivničko-križevačke županije primio u Domu županije gdje su, zajedno sa suradnicima, održali vrlo konstruktivan radni sastanak o mogućnostima dodatnog razvoja suradnje između dvije županije.

 

Pročitano 888 puta

Zadnje objave

rujna 16, 2019

Održani posljednji terenski treninzi u sklopu projekta PESCAR

Projekt PESCAR – Pesticide Control and Reduction koji je s provedbom započeo u srpnju…
rujna 11, 2019

U najprestižnijem svjetskom izboru Zadar Cruise Port proglašen Lukom godine 2019.

Zadar, 12. rujna 2019. – Zadar Cruise Port (Putnička luka Gaženica) proglašena je Lukom…
rujna 09, 2019

Prvoga dana škole župan Longin u posjetio Gimnaziju Vladimira Nazora i Školu primijenjene umjetnosti i dizajna

Župan Božidar Longin u pratnji resornog pročelnika Ivana Šimunića i pročelnice Ureda…
rujna 08, 2019

Župan učenicima: Vi ste budućnost naše Domovine

Župan Zadarske županije Božidar Longin sa suradnicima posjetit će u ponedjeljak, 9. rujna…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA