Image
Image

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

NAŠI MALI GUŠTI

Posted On Četvrtak, 17 listopada 2019 13:01

U četvrtak, 17. listopada, zamjenik župana Šime Mršić je, u ime Zadarske županije kao suorganizatora, otvorio 14. izložbu hrane, pića, delikatesa i suvenira Naši mali gušti.

Pohvalivši organizatora HGK-Županijsku komoru Zadar što je uspjela održati kontinuitet ovog lijepog događanja, zamjenik župana Mršić zahvalio je i Poljoprivredno-prehrambenoj i veterinarskoj školi Stanka Ožanića te Hotelijersko-turističkoj i ugostiteljskoj školi koje, sad već tradicionalno, sudjeluju o ovoj manifestaciji.

U sklopu manifestacije održavaju se i 4. Dani meda i pčelarskih proizvoda u organizaciji Upravnog odjela za poljoprivredu, ribarstvo, vodno gospodarstvo, ruralni i otočni razvoj. Učenici Hotelijersko-turističke i ugostiteljske škole, vođeni svojom mentoricom Kristinom Lončar, za ovu prigodu pripremili su medeni doručak koji su ponudili posjetiteljima.

Manifestacija, na kojoj se predstavlja veliki broj OPG-ova s područja Zadarske županije, ali i šire, će za posjetitelje biti otvorena do subote, 19. listopada.

Pročitano 115 puta

Zadnje objave

studenoga 08, 2019

Povećan iznos potpora za novorođenu djecu

Iz Zadarske županije opet stižu pozitivne vijesti. Naime, izmjenama i dopunama proračuna…
studenoga 07, 2019

OTVORENJE RECIKLAŽNOG DVORIŠTA SV. FILIP I JAKOV

U organizaciji Općine Sv. Filip i Jakov, 7. studenog 2019., održano je svečanootvorenje…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA