Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Tonka Bajlo ostaje predsjednica Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja

Posted On Četvrtak, 26 svibnja 2022 13:13
Zamjenik župana Šime Vicković najavio je da će Zadarska županija i dalje aktivno podržavati djelovanje udruge Zamjenik župana Šime Vicković najavio je da će Zadarska županija i dalje aktivno podržavati djelovanje udruge

U Zadru je održana 15. Izborna skupština Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja Domovinskog rata Zadarske županije. Predsjednica Tonka Bajlo, kojoj je na današnjoj skupštini potvrđen novi mandat, izvijestila je članove o aktivnostima udruge kroz posljednjih godinu dana te naglasila da su sve predviđene aktivnosti odrađene sukladno planu. 

„U proteklom razdoblju nastavili smo vrlo aktivno djelovati. Sudjelovali smo u svim organiziranim obilježavanjima državnih praznika te obljetnica iz Domovinskog rata. Imali smo kvalitetnu suradnju sa srodnim udrugama iz Zadarske županije, ali i cijele Hrvatske te Bosne i Hercegovine“, poručila je Bajlo dodavši kako je iz godine u godinu sve više starijih i bolesnih članova udruge koje redovito posjećuju i pomažu im u okviru svojih mogućnosti.

Pohvalivši djelovanje udruge u očuvanju uspomena na Domovinski rat, zamjenik župana Šime Vicković najavio je da će Zadarska županija i dalje aktivno podržavati njezino djelovanje.

„Želim vam puno uspjeha u obavljanju postojećih i osmišljavanju novih aktivnosti. Utješiti vas ne možemo, no možemo i moramo vam još uputiti svoju duboku i iskrenu zahvalu, a vašoj djeci, junacima i junakinjama Domovinskog rata, poželjeti da počivaju u miru“, istaknuo je Vicković.

Pročitano 427 puta

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA