Image
Image

en gb

 

Adresa:

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar

Telefon:

023/350-350 (Centrala)

Službena email adresa:

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Image

Tonka Bajlo ostaje predsjednica Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja

Posted On Četvrtak, 26 svibnja 2022 13:13
Zamjenik župana Šime Vicković najavio je da će Zadarska županija i dalje aktivno podržavati djelovanje udruge Zamjenik župana Šime Vicković najavio je da će Zadarska županija i dalje aktivno podržavati djelovanje udruge

U Zadru je održana 15. Izborna skupština Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja Domovinskog rata Zadarske županije. Predsjednica Tonka Bajlo, kojoj je na današnjoj skupštini potvrđen novi mandat, izvijestila je članove o aktivnostima udruge kroz posljednjih godinu dana te naglasila da su sve predviđene aktivnosti odrađene sukladno planu. 

„U proteklom razdoblju nastavili smo vrlo aktivno djelovati. Sudjelovali smo u svim organiziranim obilježavanjima državnih praznika te obljetnica iz Domovinskog rata. Imali smo kvalitetnu suradnju sa srodnim udrugama iz Zadarske županije, ali i cijele Hrvatske te Bosne i Hercegovine“, poručila je Bajlo dodavši kako je iz godine u godinu sve više starijih i bolesnih članova udruge koje redovito posjećuju i pomažu im u okviru svojih mogućnosti.

Pohvalivši djelovanje udruge u očuvanju uspomena na Domovinski rat, zamjenik župana Šime Vicković najavio je da će Zadarska županija i dalje aktivno podržavati njezino djelovanje.

„Želim vam puno uspjeha u obavljanju postojećih i osmišljavanju novih aktivnosti. Utješiti vas ne možemo, no možemo i moramo vam još uputiti svoju duboku i iskrenu zahvalu, a vašoj djeci, junacima i junakinjama Domovinskog rata, poželjeti da počivaju u miru“, istaknuo je Vicković.

Pročitano 655 puta

Zadnje objave

lipnja 21, 2024

NAJAVA 18. sjednice Županijske skupštine Zadarske županije

18. sjednica Županijske skupštine Zadarske županije održat će se dana 27. lipnja 2024.…
lipnja 19, 2024

Odluka o dodjeli potpora za očuvanje i razvoj tradicijskih, umjetničkih i deficitarnih obrta na području Zadarske županije za 2024. godinu

U cilju očuvanju i razvoja tradicijskih, umjetničkih i deficitarnih obrta na području…
svibnja 16, 2024

NAJAVA 17. sjednice Županijske skupštine Zadarske županije

17. sjednica Županijske skupštine Zadarske županije održat će se dana 23. svibnja 2024.…
svibnja 15, 2024

Posjet šefa delegacije vlade Katalonije Zadarskoj županiji

U radnom posjetu Zadarskoj županiji boravio je Eric Hauck, šef delegacije Vlade…

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA